Vols anar a la presentació del curs de postgrau en valors i significats espirituals de la Natura?

febr. 12, 2019 | Natura & Espiritualitat

DSC_0040.JPGBon dia a tots

Em plau convidar-vos a la presentació de la quarta edició curs de postgrau en valors i significats espirituals de la Natura, aquest divendres 15 de febrer, a les 4 de la tarda, a la sala de Juntes de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (Campus barri vell). Allà presentarem el plantejament d’aquesta quarta edició del curs, els alumnes matriculats, i el professorat, a més d’una breu presentació de la plataforma Naturalitat, creada pels alumnes de les edicions anteriors, per part d’un membre de la seva comissió.

Seguidament, a les 7, a la aula de la Facultat de Lletres, Jordi Pigem, filòsof i professor del postgrau, impartirà la lliçó inaugural, que porta per títol: Tecnocràcia, ecosofia i el retrobament de la dimensió intangible de la natura.

Si coneixeu alguna persona que encara dubta si matricular-se o no al curs, o a algun dels seus mòduls, us animem a fer-li arribar aquesta invitació, doncs totes dues sessions són obertes, i sempre hem tingut alumnes que s’han decidit al darrer moment.

Aquesta mateixa setmana ens posarem en contacte amb els que interveniu en el primer mòdul, a la Casa d’Espiritualitat d’El Miracle, del 22 al 24 de febrer, per acabar de concretar els horaris, i acte seguit amb els professors del segon mòdul del Miracle, del 22-24 de març.

A grans trets volem mantenir l’estructura de la tercera edició, amb alguns canvis de professors, i un canvi de localització: el quart mòdul serà a Núria, en lloc d’Arinsal. També preveiem afegir una jornada ran de mar.

Amb ganes de retrobar-nos, i tornar a compartir aquesta comunitat d’ensenyament, us enviem una salutació ben cordial.

Josep M. Mallarach, director  & Josep Gordi, coordinador