Qui som?

Amics i amigues de la Casa d'Espiritualitat del Miracle
des del maig de 2018

Nascuts per donar suport i continuïtat a les activitats de la Casa.

Els Amics de la Casa d’Espiritualitat del Miracle vam néixer per donar suport i continuïtat a les activitats de la Casa. I en formem part les persones que hem participat alguna vegada en les activitats del Miracle i que ens hi sentim vinculades i volem col•laborar-hi.

 Ens vam presentar formalment el 27 de maig del 2018.. Un cop l’any ens agrada trobar-nos a l’Aplec i aprofitem per celebrar l’assemblea de l’associació. A l’assemblea del mes de juny de 2021 també es van incorporar a la Junta la Teresa Faus i la Maria Vendrell.

Col·laborem difonent i promovent l’activitat de la Casa; organitzem i formem persones que hi puguin fer serveis voluntaris; cerquem recursos i col·laboracions per al sosteniment i la millora constant dels serveis i instal·lacions de la Casa.

Com a associació també organitzem activitats centrades en els valors espirituals de l’acollida, el silenci, la natura, l’art i tot allò que contribueixi a fer-nos més conscients dels valors de la persona, del medi ambient i de la solidaritat. Ho fem fomentant els lligams de vinculació amb el Santuari del Miracle i el seu entorn.

La Junta de l’Associació té per finalitat pensar sobre l’orientació de les activitats que es fan a la Casa, fer propostes de noves activitats, i organitzar-les i preparar-les si cal.

Membres

La junta

Assumpció Ros

Presidenta

Àngels Canals

Secretària

Teresa Barzano

Tresorera i administradora

Antoni Pou

Director de la Casa d’Espiritualitat

Josep Rosell

Manteniment

Mercè Mariné

Coordinació del voluntariat

Maria Vendrell

Maria Vendrell

Carta de la Junta

Quina és la finalitat de l’associació d’Amics de la Casa d’Espiritualitat del Miracle?

La finalitat de l’associació d’Amics de la Casa d’Espiritualitat del Miracle està escrita als estatuts de l’entitat.
Portar-la a la pràctica és molt senzill i planer: Ens proposem mantenir una comunitat estable i creixent de persones que estimem la Casa d’Espiritualitat del Miracle.

Nosaltres estimem la casa perquè quan hi anem ens hi trobem ben acollits, experimentem amb la natura i el silenci, aprenem dels nostres avantpassats i d’algun contemporani, ens fem amics i amigues sense necessitat d’artificis, respirem llibertat i quan marxem cap a casa, ja enyorem tornar. No ens en falten motius!

L’associació vol sumar el compromís de totes les persones que somriem just quan, venint des de Su, i veient Sant Gabriel dalt del seu turó, sabem que ens estan esperant.

Aquest compromís és molt flexible i variat. Pot ser venint a fer alguna activitat, fer de voluntari en les tasques de la Casa, fer-se soci i pagar la quota per tal que amb una petita suma anual tinguem el goig d’ajudar la casa a fer alguna millora convenient i també explicant a altres persones sobre la nostra existència i les nostres activitats, obertes a totes les persones que puguin confiar en el nostre projecte.

Ja veieu com n’és de bonic tot el que volem fer.

Moltes gràcies per llegir-nos i voler saber de nosaltres.

Ens veiem al Miracle!

La junta de l’associació

Vols rebre el butlletí?