SKU: ikebana2 Categoria:

Quan menys és més. Deixar anar. Ikebana II: Tardor (6-8 octubre 2023)

160,00 

EL SILENCI

El silenci expandeix el temps, amplia l’espai i permet sincronitzar-se en una nova dimensió, on regnen la reflexió, el pensament, l’atenció en els detalls i el descobriment íntim. El silenci mai no és buit, és un estat de solitud positiva en el qual el pensament i la reflexió s’apropien del nostre interior. Cal disposar de temps per donar al silenci l’oportunitat de treballar amb nosaltres i transformar-lo en imatges… no sé què passarà després.

L’ikebana és un art per compondre flors, un temps per apreciar la bellesa en la senzillesa i una forma silenciosa de comunicar-se amb la Natura. Usant les seves formes d’autoexpressió, es busquen composicions que s’apropen a les regles de l’Ikebana, en aquest procés silenciós, que troba l’essència de les formes, la simplificació i l’empatia amb l’entorn fet de silencis gelats i sons apagats.

 

 

Descarregar el fulletó de l’activitat i programa

Quan menys és més. Deixar anar. Ikebana 2 Tardor

 

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…