SKU: N/A Categoria:

Les pintures parlen (del 30 de juny al 2 de juliol)

160,00 

Alicia Fernández, Ivan Sánchez, Antoni Pou

Durant aquest cap de semana de silenci, contemplació i reflexió volem revisitar la figura de Maria.

Per fer-ho ens servirem de les arts: pintura, música, dramatúrgia, literatura.

Quina ha estat l’evolució de la imatge de Maria a través de la representació pictòrica? És la mateixa visió de Maria en els primers cristians que en l’Edat Mitjana? És fidel al relat bíblic? Maria també ha estat inspiradora de cançons, poemes i altres formats artístics que tractarem en aquestes jornades.

Antoni Clapés, La lentitud, la durada (2010)

Descarrega el fulletó amb el programa

Art i Espiritualitat – Les pintures parlen, la figura de Maria

 

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…