SKU: N/A Categoria:

Estiu (del 7 al 9 de juliol ’23)

160,00 

“Que tot el que respira lloï el Senyor!”

Salm 150, 6

“Mentre duri la terra, mai no faltaran sembres i collites, fred i calor, estiu i hivern, dies i nits”

Gènesi 8:22

“Estiu. Pleniluni. Plenitud. Tots tres són punt d’arribada i alhora són pont de pas. El procés acomplert és també, encara que no ho sembli, inici d’un nou cicle. Ara collim el fruit sembrat. Però no el collim només per guardar-lo sinó que el collim també amb el goig de sembrar-lo novament al seu temps. El cicle és sempre el mateix: sembrem el do collit i collim el do sembrat. Vam colgar un gra i hem collit un esplet d’espigues. La collita supera, amb escreix, la sembra.”

V. Santamaria

Descarrega el fulletó amb el programa

Natura i espiritualitat. Estiu 2023

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…