SKU: El Requiem de W.A. Mozart Categoria:

El Requiem de W.A. Mozart (10 al 12 de novembre del 2023) “Places exhaurides. Si voleu posar-vos en llista d’espera envieu un correu a casespi.miracle@gmail.com”

160,00 

Hi ha músiques que no pas per conegudes, escoltades i reescoltades deixen d’emocionar-nos cada cop que les tornem a escoltar. Com si fossin noves, com si fossin pensades justament per al moment que estem vivint, com si s’adrecessin al més profund de nosaltres mateixos.

És el cas del Requiem de Mozart. Per això hem demanat al pare Jordi-Agustí Piqué, músic i monjo de Montserrat, que ens ajudi a anar encara més enllà per conèixer millor el Requiem i el seu rerefons, sovint submergit artificiosament en una mena de misteri morbós que no respon gaire a la realitat.

I ho farem partint d’una obra que va inspirar Mozart, com és el Requiem de Michael Hadyn, que també escoltarem.

No ho esperàvem, de fet no estava previst a les activitats de la Casa d’Espiritualitat del 2023, però ens ha vingut com un regal sorpresa. Serà el cap de setmana del 10 al 12 de novembre (ben aviat!!!).

 

 

Descarregar el fulletó de l’activitat i programa

25-El Requiem de W.A. Mozart I M. Haydn

 

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…