SKU: Miracle de la Lira Categoria:

“El Miracle de la Lira” Literatura, escriptura i espiritualitat. (Del 28 al 30 de juny 2024)

El primer Bassa d’Òria d’aquest curs, que cultiva l’espiritualitat a través de la literatura, anirà a càrrec d’Àngel Costa i Pau M. Duran, deixebles del nostre conegut professor Albert Soler. Serà un cap de setmana de pràctica de lectura i escriptura meditatives, a partir de dos clàssics de la literatura universal: La deixa del geni grec, del capellà mallorquí Miquel Costa i Llobera, i el Llibre bíblic dels Salms. El fil conductor serà la imatge de la lira, que inspira tant l’epopeia clàssica de Costa i Llobera com els cants més bonics de la tradició del poble d’Israel.

Organitzadors

Àngel Costa i Pau M. Duran

Programa:MC Tríptic Lira

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…