SKU: videoconferencia Categoria:

Exercicis Espirituals Videoconferència Del 8 al 14 de Juliol de 2024 “Sigueu sants perquè jo soc sant. Contemplar el rostre de Déu” P. Jordi Castanyer, monjo de Montserrat

Benvolguts,
al final ens hem decidit a oferir els exercicis de la pròxima setmana, que impartirà el P. Jordi Castanyer, també en format on-line, per als qui teniu dificultats de venir-los a fer presencialment i els voleu seguir des de casa vostra. Aquí teniu el tríptic amb tota la informació de com fer la inscripció i com connectar-vos-hi.

Programa exercicis amb videoconferencia

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…