SKU: aplec Categoria:

Aplec 2023 (29 setembre -1 octubre)

160,00 

Els dies van passant i, atrafegats com anem pels afers de la vida quotidiana, potser no ens n’adonem prou. De sobte, però, som conscients del temps que ha transcorregut i tenim el desig de trobar-nos amb les amistats que fa setmanes -i potser mesos- que no veiem…. Per a això, precisament, s’han “inventat” els Aplecs.

Del 29 de setembre a l’1 d’octubre, els Amics i les Amigues de la Casa d’Espiritualitat del Miracle celebrem el nostre Aplec anual. Presentació d’un nou espai de la Casa, moments per a la pregària, celebració de l’assemblea de socis/sòcies, caminades contemplatives, dinar de germanor… són algunes de les activitats que preparem per a aquesta trobada que, enguany, volem que giri a l’entorn de la figura del voluntari.

Hi haurà possibilitat de connectar-se on-line a l’assemblea (diumenge a partir de les 10.00h), de manera gratuïta, per als socis que s’hagin inscrit en el formulari “Assemblea modalitat on-line”.

El programa és força dens i ens agradaria que el gaudissis en la seva totalitat. Però pot ser que no tinguis a la teva disposició el cap de setmana sencer. Per això t’oferim la possibilitat de fer estada a la casa durant un dia (concretament, el dissabte). Així, encara que només sigui per unes hores, participaràs en l’Aplec i tindrem l’alegria de veure’t i de compartir amb tu opinions i vivències. Si encara no ets soci, estàs convidat. Vindràs?

 

 

Descarregar el fulletó de l’activitat i programa

TripticAplec2023

 

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…