SKU: videoconferencia Categoria:

29 de març, Divendres Sant, a les 21,45 h. Videoconferència sobre Les set paraules de Crist a la creu de Joseph Haydn Jordi-Agustí Piqué OSB

Ja és costum a la Casa que el Divendres Sant el pare Jordi-A. Piqué faci la presentació d’una obra musical significativa que ajudi a aproximar-nos a la Passió i Resurrecció de Crist. Enguany seran Les set paraules de Crist a la creu, de Joseph Haydn. I el format, també per als estadants de la Casa, serà el de videoconferència, ja que el pare Piqué serà a Roma. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom qui hi vulgui participar. Només cal omplir aquest formulari.

Formulari inscripció

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

IMPORTANT: cada persona ha de fer la serva reserva. Si compartiu habitació, feu reserva per habitació doble. Podreu indicar el nom de l’acompanyant al introduïr es vostres dades, més endavant.

La paga i senyal és per assegurar la reserva, i només es tornarà si es cancel.la l’activitat, o si la persona que ha fet la reserva la cancel.la 15 dies abans de l’activitat. En cas de pagaments complerts d’una reserva es retornarà tot l’import si es fa 15 dies abans de l’inici de l’activitat; en altre cas, es retornà l’import total menys la paga i senyal.

Consulteu el fulletó de l’activitat per a més informació sobre l’obra, conferències, altres representacions, programa complert d’activitats, etc…