L’Ikebana ha tornat al Miracle

Després de l’inevitable paréntesi que ens ha imposat la pandèmia els dies 26, 27 i 28 de març  l’ikebana ha tornat al Miracle.

Han tornat les branques, i  les flors envoltades de silenci.

Aquest cap de semana un reduït grup de persones hem gaudit de la pràctica de l’ikebana. El bosc que comença a renéixer ens ha regalat una infinitat de bellesa. Veient-la hem escoltat els batecs dels nostres cors que també volien abandonar la letargia d’aquests mesos de confinament.

Seguint humilment les petjades d’en Vicenç Santamaria i d’en Ferran Rodríguez hem obert un nou espai on compartir branques, flors, recipients i aquell neguit per cadascun dels seus moviments que ens porten al gaudi de la composició floral que ens harmonitza.

Després d’aquest retrobament proposem la continuïtat d’aquest espai privilegiat que ens regala el Miracle. Volem aplegar persones que ja hagin practicat l’ikebana (molt o poc) i també persones que vulguin aproximar-se a aquest preciós art japonés que ensenya l’escola Sogetsu de Tòquio.

Fins la tardor. Sayonara

Assumpció Ros

2 pensaments a “L’Ikebana ha tornat al Miracle”

  1. Vaig practicar Ikebana amb en Vicens tant ací al Miracle, com a Montserrat, i m’agradaria molt poder tornar a practicar. Tant bon punt sapigueu les dates, tractare de reservar-me-les.
    Moltes gràcies!!!

  2. Tot i que vaig mirant els calendaris…(potser és que no en sé prou.. )no trobo la proposta de dates a la tardor pel curs d’ikebana…no la teniu encara? O sóc jo que no la sé veure, o trobar?
    Gràcies!
    M’agradaria molt poder-lo fer…

Leave a Reply