Col·laborem amb el confinament

Sapigueu que les activitats de la Casa que entren dins del confinament decretat se suspenen. Quan tot haurà passat, ja mirarem de refer el calendari.

Mentrestant, us desitgem que estigueu bons, que us sentiu acompanyats i que pugueu acompanyar la gent que estimeu, que aquesta pausa immensa ens serveixi a tots per repensar i repensar-nos sobre les prioritats de la Vida. Que no perdem ni el bon humor ni l’esperança! Mai com fins ara havíem viscut segurament l’anhel d’una Pasqua que ens renovi de cap a peus.

Bona Pasqua, doncs, a tothom, amb moltes ganes de retrobar-nos i de fer-nos una bona abraçada!

4 pensaments a “Col·laborem amb el confinament”

  1. Així sigui.Confinada a Barcelona en un pis.M´agradaria molt ser a El Miracle o a Montserrat.Però tanmateix tindrem una bona Setmana Santa reclosa.En comunió

  2. Moltes Gràcies.Ens sentim reconfortats per les seves paraules d’ale,que Déu ens acompanyi a tots,sobretot a les persones que estan soles als hospitals i a les que malauradament ja no estan a aquest món degut a la pandemia. Molta Força!!L’ Esperit Sant és amb nosaltres.Quina Joia!.

Leave a Reply