El roc de la marededéu, a estudi!

DSC_0197(Ramon Ribera-Mariné) El passat divendres, 26 d’octubre, van venir a retirar el roc de la marededéu per consolidar-lo i estudiar-lo. Calculen que estarà absent entre dos i tres anys i aleshores, si hi ha pressupost, es decidirà si es torna o no. L’estudi, promogut pel Museu diocesà i comarcal de Solsona, abasta mitja dotzena d’esteles antigues de la comarca, la més important i popular de les quals és la de Sant Gabriel, que, a més, era utilitzada habitualment per algunes activitats de la Casa d’Espiritualitat. D’aquesta notícia n’informa també Catalunya Religió.

Una segona novetat és una carta de l’Ajuntament de Riner que ens anuncia l’obtenció d’una subvenció de la Generalitat per tirar endavant el projecte Miracle, patrimoni, cultura i natura accessible, un projecte que vol fer del Miracle un referent turístic de primer ordre, i que beneficiarà tot el municipi.

Ramon Ribera-Mariné

2 pensaments a “El roc de la marededéu, a estudi!”

  1. Trobo que es molt mala noticia tot plegat, aquesta manca de sensibilitat vers els valors naturals I espirituals en nom del mal anomenat progres, que nomes serveix em benefici d’uns pocs.No aprenen res, ens enganyen i prou.
    Em de denunciar – ho obertament amb arguments.
    Marta Bellpuig. Compteu amb mi.

Leave a Reply